Erbjudanden och lånenheten – Ultracom

Erbjudanden och lånenheten

Underhåll enheten i god tid, innan jaktsäsongen startar.

Nu är det den bästa tiden att underhålla pejlen. Vi erbjuder 20% rabatt* på alla reservdelar och service och en Ultracom Trucker-keps (värde 178;-) på köpet.
För att garantera snabb och högklassig service kan pejlen sändas till Ultracom fabriken eller auktoriserad Ultracom service.

Pejlen kan sändas via din närmaste återförsäljare eller göra en Serviceförfrågan på vår Webbsida Efter att serviceförfrågan är gjord, får du instruktioner till din e-mail om leveransen av pejlen.

Servicekampanjen erbjuds av Ultracom och auktoriserad service. Ultracom fabriksservice inkluderar alla modeller av pejlar.  Elektronikservice Sylve Samuelsson och Telecomservice Håkan reparerar Hund-GPS och Novus pejlarna.

Sveriges sommar är kort och jaktsäsongen närmar sig, så dröj inte. Kampanjen gäller från 2019.6.1-2019.7.31

*Serviceerbjudandet gäller alla reparationer och underhållspaket. Underhållspaketet är tillgänglig för Ultracom Novus och Hund-GPS 2011 och nyare modeller. Erbjudandet gäller ej för utbyteserbjudande och rabatten räknas från rekommenderat pris. Se mer information om underhållspaket Här


Ultracom låneenheterna förnyas

Ibland går utrustningen sönder i värsta möjliga tillfället, men ingen panik. Våra professionella återförsäljare hjälper och du får en reservenhet för tiden din egen pejl är under service.

Vi förnyar hela vår låneutrustning och i fortsättningen lånar din återförsäljare den sista generationens  Ultracom R10 till dig under servicetiden.  Våra återförsäljare hittar du här