Nästa nivå i hundspårningen

ULTRACOM NEXT

Helt nytt Ultracom NEXT app för att spåra din hund.

ULTRACOM NEXT applikationen

är designad för att spåra Ultracom hundenheter, men tack vare dess mångsidiga funktioner kan den också användas i andra aktiviteter för att navigera i naturen.

Ultracom NEXT betaversionen är i utvecklingsfasen, där vi ka ändra, ta bort eller lägga till funktioner och egenskaper i applikationen utan att meddela om det.

Den nya Ultracom NEXT och Ultracom appen, fungerar parallellt och du kan använda båda applikationerna samtidigt i samma mobilenhet och med samma licens. 

Ultracom NEXT betaversionen kan laddas ner via Play-store och i Apple App Store med sökordet Ultracom NEXT.

Obs! Ultracom erbjuder support till NEXT betaversionen i WhatsApp, via e-post, telefonsupport och via supportsidornas supportbegäran. Kontaktuppgifterna till supporten hittar du här.

KARTMATERIAL

Du har till ditt förfogande en ny kartmotor, avancerade kartfunktioner, globala högkvalitativa OpenTopo kartor, i Sverige Lantmäteriets kartmaterial, snabb kartnedladdning, automatisk byte av land och möjlighet att byta till satellitkarta med en snabbknapp på skärmen.

 

ANVÄNDARVÄNLIGHET

Du kan snabbt ändra det spårade objektet direkt från kartan eller menyn, snabb enhandszoom och flytande karta, du kan också använda appen i olika mobilenheter med samma licens.

 

KARTMARKERINGAR

Skapa kartmarkeringar enkelt med mångsidiga verktyg. Du kan också rita områden, mäta avstånd och ytor och lägga till externt material, samt dela dem till vänner och till jaktlaget.

 

GRUPPEGENSKAPER

Skapa nya grupper enkelt, bjud in dina vänner att gå med i gruppen med en inbjudningslänk eller lägg till din hund i din väns grupp och dela kartanteckningar med gruppen.

 

REPLAY FUNKTION

Du kan spola tillbaka jaktevenemanget sömlöst och uppleva äventyret igen.

 

ULTRACOM HUNDDATA™

Hunddata™ -funktionen innehåller helt nya avancerade och patenterade funktioner för att analysera din hunds arbets- och aktivitetsdata och för att stödja en hälsosam och säker hundhobby. Hunddata™ består av hundens profilinformation, information om hundens arbete och hundens aktivitetsinformation. Du kan enkelt dela detta direkt från NEXT applikationen.

 

Du kan se din hunds dagliga arbetsbelastning, belastningsnivå och kaloriförbrukning eller se din hunds spår och arbetsinformation, till exempel söklänk, drivning och viltarbete. Du kan markera två punkter i spåret och visa informationen mellan punkterna, till exempel längden och räckvidden av hundens sök, skall- och hastighetsinformation.

 

OBS! Användning av Hunddata™ kräver Ultracom R10, R10 Hybrid eller Avius hundspårningsenheter

Finns alla slutliga funktioner i applikationens betaversion? 
Alla slutliga funktioner finns ännu inte där. När betaversionen utvecklas, lanserar vi nya funktioner, när applikationen uppdateras. Du kan skicka önskemål och idéer om applikationens utveckling via beta@ultracom.fi. Observera också att redan existerande funktioner kan ändras eller tas bort helt, under betatestningstiden.
 Ersätter den nya applikationen den nuvarande Ultracom applikationen? 
Nej det gör den inte. Båda applikationerna fungerar parallellt och kan användas samtidigt med samma licens, utan att de påverkar varandra. Man är inte tvungen att betala för två olika licenser, utan den fungerar med samma licens i båda applikationerna.
 Vilka krav har applikationen på mobilen att den ska fungera? 
Applikationen fungerar i mobilenheter som har följande operativsystem: Apple iOS 13 eller nyare samt Android 8.0 och nyare versioner. Tyvärr, stöder inte applikationen App Gallery i Huawei, vilket betyder att applikationen inte kan laddas ner och installeras i nyare Huawei mobilenheter som inte har Playbutiken tillgänglig.
 Kan jag använda applikationen med samma licens i olika mobilenheter? 
Applikationen tas i bruk genom att skapa ett Google- eller Apple-konto. Du kan använda applikationen med samma konto/licens i olika mobilenheter, men applikationen kan bara användas i en mobilenhet åt gången. Observera att mobilenheterna måste vara anslutna till samma Google- eller  Apple-konto och ange samma telefonnummer i Ultracom applikationen (i Mina sidor). Den valda mobilenheten aktiveras genom att öppna appen och klicka på ”Aktivera den här mobilenheten”-alternativet och då kan man använda applikationen direkt i denna mobilenhet.

Kolla alla vanligaste frågor här

12mån

Ultracom NEXT
745 sek
  • Avancerade ritfunktionen
  • Gruppfunktioner
  • LMV's fastighetskarta och satellitekarta
  • Hunddata
Populär

1mån

Ultracom NEXT
295 sek
  • Samma egenskaper som i 12 mån versionen
  • Lämplig för passakamraten elle familjemedlemmen
  • Alla kartmaterialen

Familj

Ultracom NEXT
1945 sek
  • 3st 12mån licenser
  • Ultracom Familj är det kompletta valet, för en familj med flera jägare.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin