Nyheter – Ultracom

Nyheter

Nyheter

+
-
9.5.2019
Ny förbättrad kundsupport utan avgift!

Ultracom satsar på supporten och bjuder på avgiftsfri kundsupport till våra kunder under olika kanaler.

Ultracom kunderna kan vara i kontakt via Telefon, Whatsapp och e-mejl utan avgift. Kolla telefonnumret till supporten och annan kontaktinformation på https://ultracom.se/support-swe/

Från supportsidan hittar du också våra manualer, information om uppdateringar och annan viktig information.

+
-
23.5.2018
Ultracom webbutik updatera
+
-
3.4.2018
Endelig! Ultracom er kommet til Norge

Dere har helt sikkert hørt om hundepeiler fra Swepoint/Norpoint. Nå har vi hos Ultracom samlet produktene våre under samme navn. Ultracom peiler og tilhørende Ultrapoint app.

Med detaljerte kart i Ultrapoint appen og utallige funksjoner. Med Hund-Gps kan du nå spore hunden uansett hvor du befinner deg. Nyhet Ultracom Avius VHF. Nå kan du peile hunden selv uten mobildekning, med Ultrapoint appen

Kom til Camp Villmark for å se på markedets mest moderne peilesystem. Vi er på Jakt & Friluft sin stand!

+
-
16.1.2018
Serverunderhåll

Torsdagen den 18 januari 2018 kommer vi mellan klockan 15:00 – 16:00 att ha ett planerat serverunderhåll. Under perioden kan det förekomma problematik med dataspårning, nerladdning av kartor och inloggningen till Mina Sidor.

+
-
20.10.2017
Höstkampanj!

Nu drar vi igång höstens kampanj!

Passa på att bli en stolt ägare av en Ultracom Novus, Hund-GPS eller Avius. Under kampanjtiden ingår en kostnadsfri PRO-licensen (Rek.pris 1295 SEK). För att även jaktkompisarna ska kunna vara med och följa jakten och varandra så har vi även -20% på samtliga Kompis-licenser.

Kampanjen pågår från och med den 20 oktober till och med den 30 november 2017.

För mer information eller för att beställa, besök vår produktsida eller någon av våra återförsäljare.

+
-
15.9.2017
Viktig information om Telia kontantkort

Nvheter publicerade 05.09.17

Den senaste tiden har vissa användare upplevt problem med vissa av Telias kontantkort som används i halsbanden. Vår supportavdelning har funnit en åtgärd som tvcks åtgarda problematikem

Om du upplever problem med spårningen och använder dig av ett Telia refill (kontantkort) SIM-kort i halsbandet vänligen prova med detta:

  • Ta ur SIM-kortet från halsbandet och sätt deti en telefon.
  • Sand ett sms till nummer: 4466 och skriv i meddelandet maxtaxa. Vanta tills Telia har konfirmerat att åtgärden är gjord.
  • Satt tillbaka SIM-kortet i pejlen och skicka kopplingspunkt (APN) på nvtt till halsbandet via Ultrapoint applikationen.