Nyheter – Ultracom

Nyheter

Nyheter

+
-
20.9.2019
Servicetid

Den beräknad servicetiden för vecka 39, är cirka 5 arbetsdagar.

Den genomsnittliga servicetiden för vecka 38 var 3,4 arbetsdagar.

Du kan göra en serviceförfrågan i vår webbsida.

OBS! Servicetiden är den tiden mellan, när enheten har mottagits i Ultracom och skickats från Ultracom.

 

+
-
19.9.2019
Ultracoms löfte om kvalitet

Ultracom R10 enheter, tillverkas enligt Finlands höga kvalitetsstandarder och därför kan vi erbjuda två års garanti, på våra produkter. Om det ändå uppstår problem med din produkt och det krävs service, erbjuder vi en låneenhet under servicetiden. Låneenheten kan du få av en Ultracom återförsäljare, när produkten skickas till fabriken för service.

För mer information om service eller teknisk support till våra produkter, ring vår avgiftsfria telefonsupport: +46 852 509 968

 

Låneenheter finns tillgängliga hos Ultracoms auktoriserade 
återförsäljare och är främst avsedd att användas under
garantiperioden för Ultracom R10. 
Tillgången till låneenheter, kan inte garanteras 
under alla omständigheter.
+
-
31.5.2019
Erbjudanden och lånenheten

Underhåll enheten i god tid, innan jaktsäsongen startar.

Nu är det den bästa tiden att underhålla pejlen. Vi erbjuder 20% rabatt* på alla reservdelar och service och en Ultracom Trucker-keps (värde 178;-) på köpet.
För att garantera snabb och högklassig service kan pejlen sändas till Ultracom fabriken eller auktoriserad Ultracom service.

Pejlen kan sändas via din närmaste återförsäljare eller göra en Serviceförfrågan på vår Webbsida Efter att serviceförfrågan är gjord, får du instruktioner till din e-mail om leveransen av pejlen.

Servicekampanjen erbjuds av Ultracom och auktoriserad service. Ultracom fabriksservice inkluderar alla modeller av pejlar.  Elektronikservice Sylve Samuelsson och Telecomservice Håkan reparerar Hund-GPS och Novus pejlarna.

Sveriges sommar är kort och jaktsäsongen närmar sig, så dröj inte. Kampanjen gäller från 2019.6.1-2019.7.31

*Serviceerbjudandet gäller alla reparationer och underhållspaket. Underhållspaketet är tillgänglig för Ultracom Novus och Hund-GPS 2011 och nyare modeller. Erbjudandet gäller ej för utbyteserbjudande och rabatten räknas från rekommenderat pris. Se mer information om underhållspaket Här


Ultracom låneenheterna förnyas

Ibland går utrustningen sönder i värsta möjliga tillfället, men ingen panik. Våra professionella återförsäljare hjälper och du får en reservenhet för tiden din egen pejl är under service.

Vi förnyar hela vår låneutrustning och i fortsättningen lånar din återförsäljare den sista generationens  Ultracom R10 till dig under servicetiden.  Våra återförsäljare hittar du här

+
-
9.5.2019
Ny förbättrad kundsupport utan avgift!

Ultracom satsar på supporten och bjuder på avgiftsfri kundsupport till våra kunder under olika kanaler.

Ultracom kunderna kan vara i kontakt via Telefon, Whatsapp och e-mejl utan avgift. Kolla telefonnumret till supporten och annan kontaktinformation på https://ultracom.se/support-swe/

Från supportsidan hittar du också våra manualer, information om uppdateringar och annan viktig information.

+
-
23.5.2018
Ultracom webbutik updatera
+
-
3.4.2018
Endelig! Ultracom er kommet til Norge

Dere har helt sikkert hørt om hundepeiler fra Swepoint/Norpoint. Nå har vi hos Ultracom samlet produktene våre under samme navn. Ultracom peiler og tilhørende Ultrapoint app.

Med detaljerte kart i Ultrapoint appen og utallige funksjoner. Med Hund-Gps kan du nå spore hunden uansett hvor du befinner deg. Nyhet Ultracom Avius VHF. Nå kan du peile hunden selv uten mobildekning, med Ultrapoint appen

Kom til Camp Villmark for å se på markedets mest moderne peilesystem. Vi er på Jakt & Friluft sin stand!

+
-
16.1.2018
Serverunderhåll

Torsdagen den 18 januari 2018 kommer vi mellan klockan 15:00 – 16:00 att ha ett planerat serverunderhåll. Under perioden kan det förekomma problematik med dataspårning, nerladdning av kartor och inloggningen till Mina Sidor.

+
-
20.10.2017
Höstkampanj!

Nu drar vi igång höstens kampanj!

Passa på att bli en stolt ägare av en Ultracom Novus, Hund-GPS eller Avius. Under kampanjtiden ingår en kostnadsfri PRO-licensen (Rek.pris 1295 SEK). För att även jaktkompisarna ska kunna vara med och följa jakten och varandra så har vi även -20% på samtliga Kompis-licenser.

Kampanjen pågår från och med den 20 oktober till och med den 30 november 2017.

För mer information eller för att beställa, besök vår produktsida eller någon av våra återförsäljare.

+
-
15.9.2017
Viktig information om Telia kontantkort

Nvheter publicerade 05.09.17

Den senaste tiden har vissa användare upplevt problem med vissa av Telias kontantkort som används i halsbanden. Vår supportavdelning har funnit en åtgärd som tvcks åtgarda problematikem

Om du upplever problem med spårningen och använder dig av ett Telia refill (kontantkort) SIM-kort i halsbandet vänligen prova med detta:

  • Ta ur SIM-kortet från halsbandet och sätt deti en telefon.
  • Sand ett sms till nummer: 4466 och skriv i meddelandet maxtaxa. Vanta tills Telia har konfirmerat att åtgärden är gjord.
  • Satt tillbaka SIM-kortet i pejlen och skicka kopplingspunkt (APN) på nvtt till halsbandet via Ultrapoint applikationen.