Utbyteserbjudande – Ultracom Byt ut din gamla enhet till en ny R10

Utbyteserbjudande

Sista chans att uttnyttja vårens utbyteserbjudande!

 

Byt ut din gamla enhet till en ny Ultracom R10 nu – Du får en rejäl rabatt

Vi erbjuder ägare av äldre Ultracom produkter en ny R10 för 6190,- (rek.pris 7490,-). Du kan utnyttja utbyteserbjudandet genom att återlämna din gamla enhet gratis. Fyll i formuläret på https://ultracom.se/service/ eller återlämna produkten genom din Ultracom återförsäljare. När du registrerar en ny R10 enhet på vår onlinesida senast den 30 juni 2020 under vårkampanjen, kommer du att få ytterligare 12 månader extra användartid till Ultracom appen på köpet, och din totala förmån är då 1950,-.

Paketet innehåller:

Under våren 2020 lanserar vi en ny applikation Ultracom Next, som innehåller många nya funktioner och egenskaper, som stöds endast av den nya generationens ID-baserade enheter: Ultracom R10, Avius och R10 Hybrid produkterna. Den nuvarande Ultracom applikationen kommer att finnas tillgänglig i appbutikerna som tidigare och du kan fortsätta använda den med de gamla enheterna som vanligt.

Om du vill byta din gamla enhet mot en ny Ultracom R10 gå till på följande sätt:

  1. Ange din egen och enhetens information på vår onlinesida https://ultracom.se/service/ Välj alternativet “Jag köpte produkten för mer än 24 månader sedan” och välj sedan önskad produkt du vill byta ut din gamla enhet till.
  2. När du har skickat formuläret får du instruktioner i din e-post om hur du levererar din gamla enhet till oss utan fraktkostnad.
  3. När vi har mottagit din gamla enhet, kommer vi att leverera den nya enheten till dig med din valda betalnings- och leveransmetod.
  4. Efter att har mottagit din nya enhet, glöm inte att registrera produkten på vår webbsida för att utnyttja vårkampanjen också!!

Service utanför garantitiden

Minsta avgift för underhåll av utrustning utanför garantin är 759,- + reservdelar och leveranskostnader. Vi tar också en minimumavgift för separat begärda kostnadsberäkningar om enheten inte servas eller byts ut.

Från och med 1 maj 2020 kommer äldre Hund-GPS 2007–2010 enheter inte längre att erbjudas tillverkarens service på grund av dålig tillgång på vissa reservdelar. Läs mer om Support och service